Welk Iphone hoesje geef ik aan mijn vriendin?

Jouw vriendin is natuurlijk de meest fantastische vrouw ter wereld. Maar eerlijk is eerlijk, ze is ook een beetje moeilijk. Wanneer jij haar een iPhone hoesje cadeau wilt doen, zul je versteld staan van het gigantische aanbod van meisjesachtige casejes die er te verkrijgen zijn. Hoe weet je nou of jouw vriendin juist een fuchsia-, koraal-, donkerzalmroze-, ivoor-, kaki-, lemonchiffon-, aquamarijn- of toch een muntcrèmekleurig iPhone hoesje voor haar verjaardag wilt? Maak je geen zorgen, wij gaan je helpen!

Als man denk je waarschijnlijk dat je gewoon aan je vriendin kunt vragen welke smartphone cover zij het mooiste vindt. Fout! Dit is logisch en praktisch in de wereld van mannenlogica, maar vrouwen vinden dit dus niet leuk. Jouw vriendin droomt namelijk van een vriend die haar ‘helemaal begrijpt’. Daar valt ook onder dat jij uit jezelf snapt dat je vriendin ‘meer een acaciaroze kind-of-girl’ is dan een ‘verzadigde indigotint chick’. Je moet dus uit jezelf zien uit te vogelen welke kleur het beste bij haar persoonlijkheid past.

Tip 1: Kijk naar haar kamer

De kamer of het huis van een vrouw is een weerspiegeling van haar persoonlijkheid, of van die waarvan ze wilt dat haar persoonlijkheid is. Als alles strak en zwart-wit is ingericht, geef deze down-to-earth chick dan een stylo zwart-wit caseje. Als jouw vriendin een prinsessenkamer heeft, zoek dan voor een cover met een Disney prinses erop.

Case voor meisjes

Tip 2: Check wat haar BFF voor hoesje heeft

Mocht jouw vriendin haar stulpje niet met een duidelijke stijl hebben ingericht, kijk dan naar wat voor hoesje haar beste vriendin heeft. Grote kans dat jouw liefje en haar bestie dezelfde smaak hebben en jouw vriendin heimelijk net zo’n polkadot hoesje als haar partner-in-crime wilt hebben. Je krijgt nog eens extra punten als je bijna hetzelfde hoesje geeft, maar dan net iets duurder. Jouw vriendin zal er zeker van genieten als ze tegen haar beste vriendin kan zeggen: ‘Ohja wat grappig! Onze hoesjes zijn inderdaad hetzelfde! Maar Tim heeft een echt Louis Vuitton caseje voor mij gehaald op de PC Hooft…Wat een schat is het toch hè?’

Tip 3: Koop een ‘dit is altijd goed’ caseje

Bijna iedere standaard vrouw houdt wel van macarons, Minions, Carrie Bradshaw, ‘Paris, je t’aime’ in een mooi lettertype, ‘Let’s run away’ in een mooi lettertype, snorren, ananassen en famingo’s. Met deze iPhone hoesjes is de kans dus klein dat je de fout in gaat. Toch willen we je als laatste advies meegeven om het bonnetje voor de zekerheid te bewaren.

No comments yet.

Leave a Reply