iPhone hoesjes en maximale bescherming: heavy duty cases

Tien jaar geleden hadden wij nog geen iPhone’s en zeker nog geen iPhone hoesjes die onze telefoons beschermden. In korte tijd hebben smartphones dan ook onze levens compleet veranderd. Waren we eerst nog blij met een leuk smsje op onze hippe Nokia, tegenwoordig bekijken we video’s in full HD en is sms’en uit ons woordenboek verdwenen. Het spreekt voor zich dat de meesten onder ons blij zullen zijn met deze ontwikkeling. Toch zullen velen zo af en toe nog eens denken aan hun oude Nokia. Niet omdat dat nou zo’n vernuftig apparaat was als de iPhone, maar wel om het feit dat ie tegen een stootje kon. Nokia’s kon u van boven aan de trap naar beneden gooien zonder dat er iets mee gebeurde. Wij raden u aan om niet hetzelfde te doen met uw iPhone. Toch zijn er wel goede manieren om uw smartphone extra bescherming te bieden. In dit artikel kijken we naar twee iPhone hoesjes speciaal bedoeld voor zwaar werk, zogenaamde ‘heavy duty cases’.

Griffin – Survivor Extreme Duty Case

iPhone hoesjes zoals deze kunnen we beter een case noemen. Want dat deze case uw iPhone beschermt, moge duidelijk zijn. Hij is namelijk getest onder de zwaarste omstandigheden volgens een militaire standaard. Zo beschermt u uw smartphone onder andere tegen zware regen en harde wind, stof en zand, stoten en vallen en trillingen. iPhone hoesjes staan vaak bekend om hun leuke print op de achterkant. Deze case van Griffin daarentegen biedt een no-nonsense strak zwart uiterlijk. Door de meegeleverde losse riemclip kunt u uw telefoon eenvoudig aan uw broek bevestigen. Verkrijgbaar voor €39,95 bij iPhone-cases.nl.

LifeProof Fré Case voor iPhone 6

Niet alleen voor arbeiders met zwaar werk zijn iPhone hoesjes een uitkomst. Ook voor de reiziger in u kunnen ze nuttig zijn. Deze LifeProof Fré Case is bijvoorbeeld waterdicht en is getest op vallen tot een hoogte van twee meter. Daardoor is de case ideaal voor als u een actieve vakantie gepland hebt. Dit iPhone hoesje is wat stijlvoller dan de case van Griffin maar biedt toch een goede bescherming. Daarnaast gaat er geen functionaliteit verloren. Alle knoppen zijn goed afgedekt, maar blijven toch beschikbaar. U kunt dan ook zonder zorgen op vakantie gaan met deze waterdichte case (adviesprijs: €69,95).

No comments yet.

Leave a Reply