iPhone beschermen tegen water

Je iPhone beschermen tegen water kan een lastige taak zijn. Van huis uit produceert Apple geen waterdichte smartphones, dus jouw kostbare iPhone zou waarschijnlijk verloren gaan mocht ie waterschade oplopen. Waterschade is waarschijnlijk de vervelendste schade die je iPhone kan oplopen. Als je iPhone valt, heb je kans dat je een scheur in je scherm en krasjes aan de zijkant hebt. Dit is natuurlijk vervelend, maar vaak werkt je iPhone wel nog. Loopt je smartphone echter waterschade op, dan kun je hem waarschijnlijk weggooien omdat veel interne component beschadigd raken.

Permanent beschadigde smartphone

Daarom is het zeer belangrijk om je iPhone te beschermen als je in waterrijke omgevingen komt, zoals op vakantie aan de zee of in de buurt van rivieren. Hieronder vind je dan ook twee goede waterdichte hoesjes die je iPhone beschermen tegen water en waterschade.

LifeProof Fré Case voor iPhone 6

Deze iPhone hoes is verkrijgbaar bij iphone-cases.nl en is ideaal voor de bescherming van je iPhone. Beschermen is eenvoudig doordat deze case volledig waterdicht is en daarnaast getest is op vallen tot 2 meter hoog. Daardoor kun je je iPhone beschermen tegen water (tot een diepte van 2 meter), maar ook tegen je eigen handen mocht je de telefoon onverhoopt laten vallen. Met een geïntegreerde screenprotector en knoppen die bereikbaar blijven weet je zeker dat je een goede case in huis haalt met deze LifeProof Fré Case. Hij is verkrijgbaar in paars, blauw, rood, roze, zilver en zwart voor €69,95.

Catalyst – Waterproof Case iPhone 6

Een andere iPhone case die we van harte kunnen aanbevelen is deze case van Catalyst. Ook deze case is waterdicht en beschermt je iPhone daarnaast tegen schokken, vallen en stoten. Uiteraard zijn alle knoppen bereikbaar en ook de vingerafdrukscanner (Touch-ID) blijft werken. Je iPhone beschermen was nog nooit zo gemakkelijk. Ook in het water is hij tot maximaal vijf meter veilig. Ben je een actieve gebruiker? Dan is deze case ideaal voor vakanties en sporten. Ook deze case is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor €69,95.

No comments yet.

Leave a Reply